Na meer dan 26 jaar aan de haven van de binnenstad van Groningen te hebben doorgebracht, maken wij bij LieMo Electronics ons gereed voor een opwindend nieuw hoofdstuk: we gaan per oktober 2024 verhuizen!

Onze tijd op deze locatie zit boordevol onvergetelijke herinneringen en gekoesterde momenten. Maar met een mix van nostalgie en opwinding slaan we de bladzijde om naar een spannend nieuw avontuur. We zijn enthousiast over de kansen die ons te wachten staan op onze nieuwe locatie gelegen aan de Grondzijl 8A in Groningen.

Waarom deze verhuizing? Wel, door groeiende behoeften aan productieruimte, opslag en werkplekken, en het gemis van alle benodigde voorzieningen op één locatie, is ons huidige pand simpelweg te klein geworden. Maar gelukkig kwam er een fantastische kans voorbij, en vanaf september 2024 krijgen we de sleutel van ons nieuwe pand, dat na een kleine verbouwing perfect bij ons past! 🔑

Wat kunt u verwachten van onze nieuwe locatie?

  • Voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te werken.
  • Speciale ruimtes voor ontwikkeling en testopstellingen van onze producten.
  • Verbeterde bereikbaarheid voor zowel onze medewerkers als klanten.
  • Handige toegang voor laden en lossen.
  • En natuurlijk, ruimte om onze maandelijkse borrel te blijven vieren!

We kijken er enorm naar uit om onze klanten vanaf oktober te verwelkomen op onze nieuwe locatie en om samen aan een succesvolle toekomst te werken.