Over Liemo Electronics

Logo LieMo

LieMo Electronics, opgericht in 1997, is een energiek bedrijf dat producten ontwikkelt van idee tot serieproduct. De kwaliteit en reproduceerbaarheid spelen hierbij een grote rol. LieMo is al diverse keren genomineerd voor de DAME Award, een prestigieuze internationale maritieme innovatie prijs.Dame Award Hiermee wordt bevestigd dat wij goed naar de markt luisteren en daarop inspelen. Onze producten vinden hun aftrek in de maritieme, automotive en industriële sector.

LieMo is actief in de power en meet- &regelelektronica. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken waaronder embedded software, can-bus systemen en intelligente FET-technieken. Middels een eigen team van soft- en hardware engineers ontwikkelen we samen met u wat nodig is om uw product zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw klanten. Met een eigen productieafdeling voorziet LieMo u van prototypen tot series. Daarnaast ontwikkelt LieMo de juiste behuizing, verpakking en manual.

LieMo verkoopt haar producten ‘business to business’ in Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk. De productie vindt naast Nederland plaats op andere locaties waaronder Slowakije en China.