Nieuws

12Trace
Volg uw object met 12Trace

hollandse molen

Vind, volg en bewaakt uw kostbare objecten snel en voordelig met 12Trace. Plaats in uw object eenvoudig een GeoLocker track en trace volgsysteem. Het volgsysteem is draadloos en dus zeer eenvoudig te installeren. Wilt u weten waar uw waardevolle objecten zijn? Plaats dan een draadloos GPS volgsysteem van 12Trace, de GeoLocker genaamd, in uw voertuig of mobiel object en u weet voortaan precies waar het zich bevindt. Bij de aanschaf kunt u een keuze maken uit de GeoLocker-Basic en GeoLocker-Secure. Met de GeoLocker-Basic kunt u precies zien waar uw object zich bevindt. U kunt met behulp van een timer zelf instellen hoe vaak u wilt weten waar uw object zich bevindt. De GeoLocker-Secure heeft naast alle mogelijkheden van de GeoLocker-Basic de mogelijkheid om een virtuele grens om uw object te trekken dit noemen wij Geofence. Wanneer uw object zich buiten deze grens bevindt krijgt u hier automatisch een alarmmelding van per sms en/of e-mail. Daarnaast bevat de GeoLocker Secure Geomotion, hiermee kunt u, zodra uw object in beweging komt, de afgelegde route van uw object op uw persoonlijke pagina op www.12trace.nl te bekijken.


2-Wire RF Dimmer

De dimmer kan op dezelfde manier worden geschakeld als een normale schakelaar. Het is niet nodig om de bestaande installatie te vervangen. De dimmer is geschikt voor gloeilampen en halogeenlampen met een elektrisch potentiaal van 12 of 24V. De ingebouwde softstart-functie zorgt voor een langere levensduur van de lamp.

Op het moment dat de dimmer is uitgeschakeld, verbruikt de dimmer slechts 1 mA, wat aanzienlijk lager is dan de zelfontlading van de ingebouwde batterij. De dimmer kan zowel door de schakelaar als door de afstandsbediening worden bediend. Het licht wordt in- en uitgeschakeld door kort op de schakelaar te drukken. De lichtintensiteit kan worden aangepast door de schakelaar voor een langere tijd in te drukken. Zodra de dimmer is uitgeschakeld, blijft de laatst vastgestelde lichtintensiteit behouden.

Remote control using RF technology
High power 60W@12V / 120W@24V
Auto input voltage detection 12 or 24V
Power supply limit 8 – 30 V DC
No extra wires to install
Controlled by microprocessor
Built in soft-start feature for longer bulb life
Built in thermal fuse 10 A (no self-reset)

Mobiledimmer Remote

 Foto gezicht

Met deze afstandsbediening kunt u tot 16 dimmers bedienen.
Door middel van een eenvoudige batch-besturingsoptie kunnen alle dimmers in één keer worden in- of uitgeschakeld. Na het uitschakelen van de lichten blijven de laatste instellingen behouden. Bij het opnieuw inschakelen worden de lichten teruggebracht naar hun laatste stand. Via een eenvoudige toetsbediening kunt u maximaal 16 dimmers toevoegen aan uw afstandsbediening.

16 channels per remote
adjustable code system (256 codes)
transmitter frequency : 433.92 MHz
transmission range : 30 metres (102 ft)
Includes a 3 Volt lithium battery (type CR2032)


CAN BUS

Momenteel zijn er volop ontwikkelingen binnen onze R & D-afdeling met de CAN-bus-technologie en de toepassingen ervan binnen de maritieme sector. Voorbeelden van dergelijke producten zijn:

-tank niveau afzenders
-motor management systeem uitlezingen
-verschillende soorten display- en controleproducten

Toekomstige aandachtsgebieden omvatten ook de naleving van de NMEA2000-norm.
ULTRASONE AFSTANDSMETING
Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van het gebruik van ultrasone afstandsmeettechnieken in combinatie met een slimme softwarematige filteroplossing voor vloeistofniveau-detectietoepassingen. Door een CAN-businterface aan een dergelijke sensor toe te voegen, wordt het mogelijk om verschillende vloeistofniveaus op een display weer te geven en om de juiste actie te initiëren wanneer een of meer niveaus kritisch laag / hoog worden.